Maatwerk


U wenst uw zaak te informatiseren en uw toepassingen zijn zo specifiek dat u op de softwaremarkt geen enkele valabele oplossing vindt.
Dan is er maar één oplossing: MAATWERK

Overleg

Geheel vrijblijvend neemt u met ons contact op en bespeekt met ons uw informaticabehoeften. Wij ramen voor u een ruwe kostprijs, alsmede de geschatte  ontwikkelingstijd.

Voorontwerp

Aan de hand van een inventaris van de huidige werkwijze wordt een voorontwerp gemaakt met bijhorende kosten/baten analyse.

Beslissing

Op basis van het voorontwerp beslist u al dan niet door te gaan met de informatisering. Gaat u niet door, dan wordt er enkel een vooraf overeengekomen vergoeding voor het voorontwerp aangerekend.

Beslist u om met ons, als informatica partner, samen te werken, dan wordt de juiste kostprijs en opleveringsdatum vastgelegd. U betaalt een voorschot van 15%. De kosten van het voorontwerp zijn inbegrepen van de totale kostprijs.

Systeemanalyse

Ons baserend op het voorontwerp wordt een systeemanalyse gemaakt waarbij input en output reeds duidelijk omschreven worden.

Goedkeuring

De systeemanalyse wordt door u goedgekeurd.  Eventueel kan nog bijgestuurd worden.

Ontwikkeling

Op basis van de systeemanalyse kan de software ontwikkeld worden

Testfase

Nadat alle programma's door ons getest zijn, wordt een voor u voorlopige installatie gedaan. Na een basisopleiding probeert u zelf de software uit. Noteer u op-en aanmerkingen.

Fine tuning

Rekening houdend met uw opmerkingen passen wij de software, daar waar nodig, aan.

Schaduw draaien

Het is aan te raden een tijdje de nieuwe software te laten dubbel lopen met de huidige werkwijze. De invoer geschiedt in die periode dan weliswaar dubbel. Pas nadat u overtuigd bent dat de resultaten overeenstemmen met de huidige of volgens uw behoeften, kunt u uw huidige werkwijze laten vervallen.

Opleiding

Tijdens het schaduwdraaien is er automatisch gelegenheid voor voldoende opleiding, zodat werken met de nieuwe software probleemloos zal gebeuren.

 
Designed by Mabema