Bij aankoop


Wij hebben een uitgebreid dienstenpakket om u op weg te helpen met uw aangekochte software of kassahardware producten. Wij bieden u volgende zaken aan:

Opstart

Bij aankoop van een nieuwe computer of software zijn de eerste dagen het moeilijkst. U moet u oude gegevens op het nieuwe systeem zien te krijgen. U weet nog niet goed hoe alles werkt. Bepaalde bestanden moeten eerst aangelegd worden. Een aantal instellingen moet nog gebeuren. Doe dit niet zelf, maar laat dat aan onze diensten over, het zal u veel geld, tijd en ergernis besparen.

Opleiding

Voorafgaande opleiding geven u de beste garantie dat u en uw werknemers onze pakketten optimaal benutten. Maar er gebruik van. Tijdens de opleiding werken wij met uw gegevens en voeren die daadwerkelijk in. Naderhand neemt u de aldus opgemaakte gegevens mee naar uw zaak en kunt u onmiddellijk verder werken.

Conversie

Uw bestaande databases kunnen wij gedeeltelijk downloaden in onze software. Zo bespaart u vervelend invoerwerk.

Advies

Wij verlenen advies bij uw hardware keuze en maken een voorontwerp van de door u gewenste toepassing. Voor administratieve toepassingen belichten wij ook de financiƫle en fiscale aspecten bij de invoering van een geautomatiseerd systeem.

 
Designed by Mabema